Tuesday, November 27, 2012

a-DHA skin care

haiii olsss.kakya nak update lagi pasal a-DHA Skin Care ni.ok jom tengok gamba kakya lepas pakai produk ni dalam sebulan ++.

                  

sorry mata yang 1st gamba tu terover lak.hahahahah so tudung purple tu baru lepas snap tadi.before ni pergi mana-mana mesti nak makeup tau.nowwwwwwwwwwww.tidak lagi.eheeeee.ok jom story sikit pasal krim ni.



                  
      sumber : google

okey okey.ni set yang kakya pakai tu.dia ada 2 set.set pink dengan hijau.so i pakai set pink.so kat bawah ni ada beberap ainfo untuk siapa yang berminat nak try.cekidout!


Cream Pemutih Wajah a-DHA, Fungsinya:
  • ·         Melembabkan, Memutihkan dan mencerahkan kulit.
  • ·         Membantu menyamarkan noda hitam
  • ·         Mencegah dan mengurangi timbulnya jerawat
  • ·         Menyamarkan garis halus dan memperlambat tanda-tanda penuan dini
  • ·         Mengecilkan pori-pori
  • ·         Mengangkat sel-sel mati dan merangsang pertumbuhan sel baru
2 Set a-DHA :

Hijau : Kulit berjerawat semua usia / Kulit Normal Usia 40 th keatas

Pink : Kulit Normal / Usia 40 th kebawah


Cara Penggunaan:



Oleskan Cream pada wajah sampai merata dan tipis secara teratur. (Krim agak pekat so sapu nipis-nipis)

Gunakan sesuai aturan pada pagi/siang hari untuk cream siang, dan malam hari untuk cream malam.


Tips Dan Saranan Pemakaian:


  • ·         Usaplah wajah dengan lembut saat mengoles cream, jangan digosok-gosok kasar pada semasa mencuci wajah dengan sabun.
  • ·         Awal pemakaian, hindari mengkonsumsi ikan laut.
  • ·         Selama perawatan tidak dibenarkan memakai makeup berupa bedak tabur/compact powder
  • ·         Hindari wajah dari sengatan matahari terlalu lama. Jangan berjemur di tengah panas pada permulaan.
  • ·         Jangan berenang.
  • ·         Pada masa adaptasi (1 minggu) jika kulit memerah dan terasa gatal adalah normal karena kulit wajah sedang nengalami pengangkatan sel kulit mati.
  • ·         Kulit sensitive gunakan sabun terlebih dahulu selama 3 hari untuk membersihkan.
  • ·         Selanjutnya gunakan cream siang selama 1 minggu. Setelah adaptasi, gunakan keseluruhan produk sesuai aturan.
  • ·         Kulit berjerawat, bersihkan wajah dengan sabun lebih kerap. Bersihkan tangan jika ingin kontak dengan kulit wajah atau gunakan tissue lembut.
sooooo.siapa nak?jangan lupa tanya i ok.tayah malu-malu.muahhh. 

Call or sms - 013 738 8827

9 comments:

mirza syazwina said...

cantek,,gebu gitu
tak payah makeup dah=)

Anonymous said...

tq mirza syazwina,nak try?hhheeeee

KAKYA

Anonymous said...

kak, masa pakai a-dha tu ada tak naik jerawat2 kecik macam jerawat nasik tu? and muka akak jadi merah tu sbb kering dan tegang sangat ke? saya baru pakai seminggu.. so far, x nampak perubahan yg ketara sgt tp mmg x selesa sbb muka cam jadi merah+gelap sikit dari biasa.. normal ke tu sume? please kongsi pengalaman akak..

Anonymous said...

anonymous.

haah.after 2 weeks tu muka dah start menggelupas dah.dia tgh rawat n buang kulit2 mati kita.but now dah ok.

Wajihah Wahab said...

nak beli camne ya?

Sastra Dania said...

Seriuz mmg sgt beza kulit muka b4 pki adha...Saya msh dok riki nak pakai produk ape.Wlu pun ramai kwn2 pakai adha kata bagus...

Anonymous said...

saya ada jerawat yg besaq2 kat bawah dagu..tp bukan keseluruhan muka..u advice pakai serum biasa ka anti acne? tq darl

miss_hotteh said...

hai dear. sy mawar..product tu mmg jadi ek..nak try tp takut sbb jerawat byk sgt

Razziah Khan said...

boleh minta no phone tak ? saya nak order